kwalitatieve en professionele vloer in uw huis

Tapijt & Vinyl

Tapijt en vinyl zijn van oudsher wellicht de meest bekende vloerbedekkingen. We kennen de met tapijt gestoffeerde woonkamers uit de jaren 60. Of het bekende zwart/witte tegelpatroon vinyl uit een keuken van die periode vast allemaal nog wel.

Tegenwoordig is tapijt en vinyl in veel meer structuren en mogelijkheden te bestellen. Er zijn ontzettend veel variaties mogelijk. Van vinyl tegen de muren van natte ruimtes tot aan tapijt op trappen. Je kan het zo gek niet bedenken of tapijt en vinyl kunnen een oplossing bieden voor jouw vloerbedekking wens.

Tapijt, wat is het?

Tapijt is een zachte vorm van vloerbedekking. Hiermee onderscheidt tapijt zich gelijk ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Tapijt is namelijk de zachtste vloerbedekking die er is. In tegenstelling tot een karpet bedekt tapijt de totale vloeroppervlakte van een ruimte. Dit zorgt voor een knusse en warme bekleding van de vloer.

flexvloeren popup

Tapijt, wat is het?

Tapijt is een zachte vorm van vloerbedekking. Hiermee onderscheidt tapijt zich gelijk ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Tapijt is namelijk de zachtste vloerbedekking die er is. In tegenstelling tot een karpet bedekt tapijt de totale vloeroppervlakte van een ruimte. Dit zorgt voor een knusse en warme bekleding van de vloer.

Tapijt, waar wordt het van gemaakt?

Tapijt wordt meestal gemaakt van wol of polyamide. Een combinatie van beide materialen is ook mogelijk. Vaak kom je de goedkopere tapijten tegen die van polypropyleen gemaakt zijn. Dit is weliswaar een sterk product maar is veel minder comfortabel vanwege de hardheid.

 

Wij verkopen tapijt van hoogwaardige kwaliteit die gemaakt zijn van polyamide, wol of een combinatie hiervan omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit het meest gevoelsvriendelijk is. Er zijn vele diktes en variaties van tapijt mogelijk. Kom een kijkje nemen in onze showroom en ervaar het zelf!

Tapijt, wanneer?

Tapijt heeft zoals eerder omschreven een knusse en warme uitstraling. Dit komt vaak het best tot zijn recht in bijvoorbeeld een slaapkamer. De ruimtes in jouw huis waar je een warmer gevoel wenst zijn ideaal voor tapijt.

Tapijt

Naast dat tapijt warm en knus is heeft het nog meer voordelen:

  • Geluiddempend
  • Zachte akoestiek
  • Vele variaties mogelijk
  • Kindvriendelijk oftewel “speelproof”

Denk je dat Tapijt voor jou de gewenste oplossing is? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder en helpen je bij jouw keuze. 

flexvloeren

Professionele Vloeren Met Persoonlijke Aandacht

Tapijt

De voordelen van vinyl zijn:

  • Vochtbestendig
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Krasbestendig
  • Budgettair voordelig

Denk je dat vinyl voor jou de gewenste oplossing is? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder en helpen je bij jouw keuze. 

Vinyl, wat is het?

Vinyl is een vloerbedekking die van kunststof gemaakt wordt. Er zijn zeer veel patronen, kleuren en vormen van vinyl beschikbaar. Ook de toepassing van vinyl is zeer flexibel. Zo zien we tegenwoordig steeds vaker dat de muren van natte ruimtes, bijvoorbeeld de badkamer met vinyl bekleed wordt. Dit geeft vaak een unieke uitstraling welke ook nog eens zeer makkelijk in onderhoud is.

Vinyl, wat is het?

Vinyl is een vloerbedekking die net als PVC van kunststof gemaakt wordt. Waar PVC echter in plankvorm of tegelvorm geleverd wordt, wordt vinyl enkel in kamerbrede maten geleverd. Zo ontvang je een rol van bijvoorbeeld 4m breed vinyl met daarop een print van bijvoorbeeld een plankenvloer.

Vinyl, wanneer?

Vinyl wordt vaak gekozen wanneer mensen een vlakke vloerbedekking wensen die als één geheel in de kamer gelegd wordt. Ook zien we dat vinyl vaak een passende oplossing biedt voor vloerbedekking wensen in keukens of een vochtige ruimte.

Vinyl kan ook een leuke combinatie zijn met een andere vloerbedekking om een bepaald accent aan de vloerbedekking te geven. Het kan een zeer speelse uitstraling hebben.

Wil je snel weten wat flexVloeren voor jou kan betekenen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op