FLEX

vloeren

Flexvloeren.com

professionele vloeren met persoonlijke aandacht

flexvloeren

Jarenlange ervaring en toewijding

Bij Flex vloeren bieden wij je professionele vloeren met persoonlijke aandacht. Hiermee doelen wij op de kwaliteitsvloeren die via onze website en showroom aangeboden worden.  In combinatie met de verregaande persoonlijke aandacht om oplossingen op maat aan te bieden, geloven wij dat wij voor iedere vloeroppervlakte de gewenste oplossing hebben. 

Het beste van beide werelden komt samen bij Flex vloeren. Jarenlange ervaring en toewijding aan de branche staan aan de basis van Flex vloeren. Het familiebedrijf dat gerund wordt door vader Michael, moeder Dian en zoon Tommy Windsant geniet samen van meer dan 63 jaar ervaring op het gebied van stofferen. Grootschalige projecten tot aan kleine gedetailleerde opdrachten zijn allemaal succesvol afgeleverd door deze vakmannen.

kennis en vakmanschap

De opgedane ervaring brengt niet alleen de nodige kennis en vakmanschap met zich mee. Ook het inkopen van kwaliteitsvloeren tegen een projectprijs zorgt ervoor dat onze kwaliteitsvloeren voor een schappelijke prijs aan de consumenten aangeboden worden. Dit is uw kans om een kwalitatieve en professionele vloer in uw huis te laten stofferen door vakmannen die geen uitdaging uit de weg gaan.

 

kwalitatieve en professionele vloer in uw huis

PVC, tapijt, vinyl en traprenovaties.

Wij zijn vakmannen in het leveren en plaatsen van PVC-vloeren, tapijt & vinyl en traprenovaties in zowel harde als zachte materialen. Traprenovaties is een steeds vaker terugkerend fenomeen aan het worden. Waar vele partijen ervoor kiezen om zich enkel te focussen op de trappen kiezen wij er juist voor om de harmonie tussen een vloer en een trap te vinden.

In vele gevallen is de trap een overgang van de ene vloerbekleding naar een andere. Wij kiezen ervoor om ons te focussen op een bekleding van de trap die aansluit op de wensen van de klant en de vloeroppervlaktes bekrachtigt.

Impressies bij ons of bij jou thuis!

Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van de kwaliteitsvloeren die wij leveren en plaatsen. Wij leveren alle vloeren van onderstaande merken. Ook als een specifieke vloer die gewenst is niet op onze website staat kunnen wij deze (vaak goedkoper) leveren.

Wij nodigen je graag uit in onze showroom om de materialen te voelen en van dichtbij te bekijken. Mocht je echter graag willen ervaren hoe een vloer in de gewenste omgeving voelt? Laat het ons dan weten, we komen graag met een monster bij je langs. Zo kunnen we gelijk kijken of er bijzonderheden aan de vloeroppervlakte zijn en een advies op maat geven.

PVC VLOEREN

PVC is een zeer kwalitatieve vloer die zeer slijtvast is. Enkele voordelen zijn:

  • Voelt als houten- of tegelvloer
  • Zeer geluiddempend
  • Duurzaam en slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Milieuvriendelijk
  • Vochtbestendig

De ene offerte is de andere niet. Heb je al onderzoek gedaan of heb je al contact gehad met een andere leverancier? Laat het ons vooral weten!

PVC vloer donker Roosendaal